میخوای وارد بازار کار بشی و محصولات خودت رو بفرشی همین الان ثبت نام کن
0

آموزش درست کردن دسر باواریا

دسر باواریا

این دسر برای مهمونیا یکی از بهتریناست
آموزش درست کردن دسر باواریا

با آموزش دسر باواریا در خدمتتون هستیم این دسر برای مهمونیا یکی از بهتریناست یک دسر خوشمزه خیلیم به کاستر و ژله شباهت داره مخصوص برای ماه رمضون و دیگر نگران درست کردن یک دسر برای مهمونا نباشید.<dessert/h2>

مواد لازم برای این دسر:

  • زرده تخم مرغ                      ۶ عدد

  • پودر ژلاتین                          ۳ قاشق سوپخوری

  • آب سرد                             سه چهارم پیمانه

  • شیر                                ۳ پیمانه

  • شکر                               سه چهارم پیمانه

  • خامه شیرین شده              ۲ پیمانه

  • وانیل                               یک چهارم پیمانه

  • نسکافه                          ۱ قاشق سوپخوری

  • کاکائو                             ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه این دسر:<coooking/h4>

    1. ژلاتین را با آب سرد به روش بن ماری حل میکنیم

    2. زرده های تخم مرغ را و اسانس مورد نظر میزنبم تا سفید و کشدار شود

    3. شیر را میجوشانیم و با ژلاتین حل شده مخلوط میکنیم

    4. شیر و ژلاتین مخلوط شده را به آرامی روی زرده تخم مرغ اظافه میکنیم

    5. خامه فرم گرفته را به کرم سرد شده مخلوط میکنیم

    6. مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و داخل هر قسمت رنگ دلخواه میریزیم

    7. به یک قسمت از کرم نسکافه حل شده با آب جوش ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم

    8. و پس از اینکه اولین قسمت بسته شد دومین قسمت کاکائو را میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود

  1. و دوباره قسمت دوم بسته شد کرم قسمت سوم را میریزیم

  2. و بعد ار سه ساعت برگردانده و باخامه فرم گرفته یا میوه جات مانند توت فرنگی و یا اسمارتیس ترئین میکنیم

این دسر برای مهمونیا یکی از بهتریناست

این شد یک دسر خوشمزه و عالی حالا میتونید میل کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام کاربر عزیز

هر سوالی دارید در این بخش هستیم تا شما رو راهنمائی کنیم

روی لوگومون کلیک کنید

× چطور میتونم کمکتون کنم؟