میخوای وارد بازار کار بشی و محصولات خودت رو بفرشی همین الان ثبت نام کن
0

آموزش و نحوه پخت کیک خیس ترکیه

آموزش و نحوه پخت کیک خیس ترکیه

آموزش و نحوه پخت کیک خیس ترکیه
آموزش و نحوه پخت کیک خیس ترکیه

میخوام دستور پخت یه کیک خوشمزه رو براتون بذارم امیدوارم شما هم دوست داشته باشین

کیک معروف ترکیه کیک خیس

مواد لازم

  1. تخم مرغ ۵ عدد
  2. شیر ۲ پیمانه
  3. شکر ۲ پیمانه
  4. آرد ۲٫۵ پیمانه
  5. روغن مایع کمی بیشتر از یک پیمانه
  6. پودر کاکاعو ۶ قاشق غذاخوری
  7. وانیل ۵ گرم
  8. بکینگ پودر ۱۰ گرم

نحوه پخت

اول شیر و شکر با پودر کاکاعو و نصف روغن مایعمون رو تو یه کاسه بزرگ با دور تند به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم وقتی همه مواد باهم خوب مخلوط شد یه مقدار از این سس برای رویه کیک برمیداریم و جدا میکنیم. تو یه کاسه دیگه همه تخم مرغها رو با وانیل با دور تند هم میزنیم تا مایع حجم بگیره وسط کار کاسه را دور گیری کنید مواد کاکاعویی و نصف باقیمانده روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید که کامل مخلوط بشن بعد آرد رو الک کنید تا کامل پودر باشه همراه با بکینگ پودر طی ۳ مرحله به محلول اضافه کنید و طی مرحله مواد رو هم بزنید تو این مرحله نیازی نیست با دور تند هم بزنید

سپس تو قالب چرب بریزید و چند بار زمین بزنید تا همه جای قالب پر بشه در فر داغ با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بذارید تا به آرامی بپزه. الان اون سس کاکاعویی مون رو روی گاز بذاریم کمی شکلات کاکاعویی بهش اضافه کنید تا طعم بیشتری بگیره به آرامی هم بزنید تا شکر و شکلات حل بشه وقتی رنگ سس کمی تیره تر شد کیک پخته رو از فر درمیاریم و بدون اینکه منتظر سرد شدنش بشیم با خلال دندان سوراخهایی روی کیک ایجاد میکنیم تا سس به درون کیک نفوذ کنه اطراف کیک رو از قالب جدا کنید و سس رو روی کیک اضافه کنید تا جذب کیکمون بشه فقط دقت کنید مدت زمان زیادی منتظر نمونین تا سس جذب کیک بشه چون باعث میشه کیک به قالب بچسبه و امکان جداکردنش از قالب کم میشه

نوش جانتون

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام کاربر عزیز

هر سوالی دارید در این بخش هستیم تا شما رو راهنمائی کنیم

روی لوگومون کلیک کنید

× چطور میتونم کمکتون کنم؟