دسر باواریا

با آموزش دسر باواریا در خدمتتون هستیم این دسر برای مهمونیا یکی از بهتریناست یک دسر خوشمزه خیلیم به کاستر و ژله شباهت داره مخصوص برای ماه رمضون و دیگر نگران درست کردن یک دسر برای مهمونا نباشید.<dessert/h2>
مواد لازم برای این دسر:
-
زرده تخم مرغ ۶ عدد
-
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
-
آب سرد سه چهارم پیمانه
-
شیر ۳ پیمانه
-
شکر سه چهارم پیمانه
-
خامه شیرین شده ۲ پیمانه
-
وانیل یک چهارم پیمانه
-
نسکافه ۱ قاشق سوپخوری
-
کاکائو ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه این دسر:<coooking/h4>
-
-
ژلاتین را با آب سرد به روش بن ماری حل میکنیم
-
زرده های تخم مرغ را و اسانس مورد نظر میزنبم تا سفید و کشدار شود
-
شیر را میجوشانیم و با ژلاتین حل شده مخلوط میکنیم
-
شیر و ژلاتین مخلوط شده را به آرامی روی زرده تخم مرغ اظافه میکنیم
-
خامه فرم گرفته را به کرم سرد شده مخلوط میکنیم
-
مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و داخل هر قسمت رنگ دلخواه میریزیم
-
به یک قسمت از کرم نسکافه حل شده با آب جوش ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم
-
و پس از اینکه اولین قسمت بسته شد دومین قسمت کاکائو را میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود
-
-
و دوباره قسمت دوم بسته شد کرم قسمت سوم را میریزیم
-
و بعد ار سه ساعت برگردانده و باخامه فرم گرفته یا میوه جات مانند توت فرنگی و یا اسمارتیس ترئین میکنیم